Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken (W. Triesthof)

Wie zijn wij?

Wij hebben een lange professionele ervaring in Business Effectiveness binnen de farmaceutische industrie. Met een belangrijke focus op de medische afvaardiging en klantenprospectie, hebben we doorheen onze verschillende functies nieuwe ideeën, modellen en systemen (met o.a. CRMs ) rond business proces optimalisatie geïmplementeerd . Het is binnen het grootste farmabedrijf dat we hebben samengewerkt bij het opzetten van handelswijzen (‘Behaviours’ en ‘Change Management’) en ondersteunde systemen (‘Enablers’) in een Europees CRM project . Sinds enkele jaren hebben we elk ons eigen bedrijf. Marnix is zaakvoerder van Reflexy, een bvba gespecialiseerd in business effectiveness. Jorg is zaakvoerder van N3, een bvba die de belangrijke focus legt op de ontwikkeling van toepassingen gericht op business effectiveness. Met deze ervaring en huidige activiteiten vullen we elkaar aan en vormen samen een sterk team om Insight XE uit te bouwen.


Jorg Clynckemaillie

An experienced solution provider and managing director of N3 bvba, a consulting company created in August 2010. Coupling a rich practice in Sales force effectiveness and past  experience in Business Technology project management in international different pharmaceutical  environments (OTC, Prescription and Patient-centric), Jorg applied solutions for direct optimization and return-on-investment.

Een volledig curriculum van Jorg vindt u hier.Marnix Kint


Ik heb heel mijn loopbaan in de farmaceutische industrie gewerkt, met een focus op het optimaliseren van de business processen binnen de verkoopsploegen. Zo is met de jaren Business Effectiveness mijn specialiteit geworden. Ik heb Reflexy bvba opgericht om support te kunnen geven aan farmabedrijven die "iets meer willen" in de optimalisatie van hun business processen. Met Insight XE wil ik samen met Jorg concrete software applicatie aanbieden waarvan ik gedurende mijn hele loopbaan heb zitten dromen.

Een volledig curriculum van Marnix vindt u hier